Hinner ju inte med mitt eget liv.

Idag är det söndag. Det firade jag men att sova en tolvtimmarsnatt (struntade i att gå ut igår och ägnade kvällen i mjukisbyxor med näsan i kurslitteraturen). Utsövd och pigg mötte jag Pernilla och gick på Fotografiska. Insåg att det var för länge sen vi sågs (bortsett från en liten lunch igår alltså).

Mötte sedan Leo och hans hund (som man kan tro är ett lamm) och tog en tvåtimmarsprommis i regnet. Från Fridhemsplan över Västerbron, runt Långholmen, längs Södermälarstrand och hit och dit. När jag slutligen klev innanför dörren insåg jag hur trött jag var. Trodde att en extra lång natts sömn skulle ge mig så mycket energi att den inte kunde ta slut. Men icke. Jag är dödens död och vill helst sova. Och jag som hade planerat både Moa-date och bio ikväll. Jag hinner ju inte med mitt eget liv.











2 reaktioner på ”Hinner ju inte med mitt eget liv.”

  1. Alla bilderna är ju helt underbara: Pernilla ser fantastisk ut, lilla lammhunden likaså. Träden på Långholmen, Karlbergskanalen…Vad duktig du är!
    Puss och sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*