En helg.

Det blev helg och jag hade inga planer. Tänkte att nu ska jag hinna läsa ikapp det jag halkat efter. Jag ska hinna promenera och filosofera och ta det lugnt. Det blev inte lugnt. Men det blev trevligt.

Det har gjorts grupparbete. Timmar i sträck har vi suttit och undrat hur vi kom att skriva 16 sidor när det räckt med 3. Undrat hur det kom sig att vi inte blev klara, trots att vi låg före tidsplanen. (Men nu är vi klara och rapporten är inskickad).

Och igår var det Astronomins dag. Det firades jag  med att ha en rymdmönstrad tshirt och gå på Cosmonova för att se Svarta Hål – bortom oändligheten (som jag sedan kom underfund med att jag måste ha sett tidigare). Besökte Observatoriemuseet för ett föredrag om Svarta hål och sedan observationer i teleskopet. Trängdes uppe i observatoriet (det var kallt och mörkt och luktade höst och spänning) med nyfikna rymdentusiaster och kids som fick klättra på stegen för att nå upp och titta ut i rymden (jag fick för övrigt också klättra upp ett steg eller två). Vi såg Ringnebulosan men blev besvikna för att den bara vara en liten suddig fläck på linsen. Jag hade ju förväntat mig något i stil med bilden här till höger.

Och sedan åts det thaimat och sågs på Gudfadern och sovs alldeles för lite och åts god frukost och lästes rapport och lästes litteratur och lagades middag och skickades in rapport och det ena med det tredje och så blev klockan för mycket och jag insåg att sömn, det är ju rätt underskattat och jag borde skaffa mig lite sådant.

Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*