And once you asked me well what’s my biggest fear.

Livet går fort när man har roligt. Det går också jävligt fort när man har mycket att göra. Och det har jag. Det pluggas mest, såklart. Och så försöker jag jobba lite med ALF, andas höstluft och träffa människor när det finns tid till det. Så jag har promenerat och sprungit i det fina vädret, ätit pizza och tittat på Brokeback Mountain med Katta, druckit en hel alldeles för stor mängd alkohol på för få dagar, diskuterat livet med nyfunna vänner, firat min kära Felix födelsedag, skrivit tenta, druckit tentaöl, varit på Tom Tits med Denise, dansat med drinkar i kroppen och klackskor på fötterna, skickat konstiga sms till folk, läst tidningen på morgonen, druckit kaffe, varit bakfull, pluggat tills ögonen gått i kors, varit på UF-kickoff (och lyssnat på Thessi och Hanna som rappade och Johannes Hansen som sa Fuck you Fears!), insett att jag blivit hobbyvegeterian, haft sönder en vinflaska, gått upp innan solen gjort det och kommit fram till att det börjar bli dags för vantar.

Och det verkar som att livet fortsätter i den här takten. Fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*