veckofix

Min första vecka som student har gått med racersuperfart. Jag gillar det, redan. Man planerar som man vill, gör som man vill. Man hinner träna. Hinner jobba med sin egna firma. Hinner plugga och känna att man lär sig saker. Och i helgen har jag hunnit det ena och det andra. Till exempel har jag hunnit 20-kronor-ölen-festa och följdaktligen vara lite bakis. Och så har jag åkt till Rönninge där jag träffade mamma och Felix. Vi rensade ur kläder och saker som vi planerade att sälja på gårdagens loppis (mer om det snart) och sedan gick mamma och jag ut i skogen. Vi plockade blåbär och svamp och satt på sittunderlag och drack varm choklad i en halvsolig skogsglänta. Luften var frisk och mysfaktorn mycket hög. När jag kom hem på kvällen lagade jag kantarell- och svart trumpetsvampsoppa. Svampen som blev över torkar jag för tillfället högst upp på ett skåp i mitt rum. Får se hur det blir.

Igår var det loppis som gällde. Upp tidigt och paxa plats på gatan (redan vid sjutiden började folk ta de bra platserna på gatans solsida). Vi hade dock tur och fick schyssta platser precis under Felix och Johannas balkong. Och så sålde vi. Det kryllade av folk. Solen stekte och jag sålde väskor i mängder och ett och annat gammalt klädesplagg. Folk vart dumsnåla såklart (I know the feeling) och tyckte en tjuga var dyrt för en söt liten halvsliten skinnväska så de fick bli att ta guldpengar för dessa istället. Billigt, men bättre att bli av med struntet. Det som inte såldes var jag så trött på att se att jag skänkte allt till Myrorna. Ett par hundralappar rikare traskade jag hem och gjorde inget mer vettigt av kvällen. Idag är det måndag. Dags för frulle. Gött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*