Tisdag

En tisdag in the life of Annicka; vaknar och spenderar den första snoozeomgången till att fundera på om jag ska ut och springa eller inte. Stänger av alarmet, tvingar mig ur sängen (och bäddar den såklart), drar gäspande på mig snabba kläder och tar en skön springrunda. Sol och varmt fick mig att, redan efter en eller två kilometer, dra av jackan och njuta av exponerad bar hud i höstvärmen.

Kom hem och möttes av hela trapphuset fullt av stegar och sladdar och karlar. Just det, idag ska de fixa bredbandet. Hela min pluggförmiddag hade jag således sällskap av pojktaniga söta elektriker som sprang in och ut ur lägenheten.

Pressade in en hel del info om it och datorers uppbyggnad och sånt i min lilla hjärna innan jag någon gång mitt på dagen sa tack och bock till elektrikerna och fick ett oväntat telefonsamtal.

Det var min bank som ringde. Undrade om jag betalat något från AT&T i Los Angeles. Igår. Hej skimmat kort och 14 800 kronor mindre på kontot. Panik och våldsam förvirring dämpades av schysst service av snäll kille. Spärrade kortet. Får ett nytt. Och pengarna får jag igen. Men visst undrar jag vem som i detta nu lever loppan för mina 15 tusen. Är det någon jag mött? Sett i ögonen? Helvete alltså. Man blir så arg.

Åt lunch. Åkte till skolan. Första riktiga föreläsningen och jag blev lycklig och matt av allt jag lärde mig. Alltså hej kunskap liksom.

Efter föreläsningen åkte jag pendeltåg till andra sidan stan och träffade fina Johanna. Middagen stod på bordet som värsta lyxen. Varmrökt lax (party in my mouth). Vi pratade pratade pratade och drack apelsinte och kom fram till att varje gång vi ses blir vi arga på att vi inte gör det oftare. No mercy this time, skrev hon precis i ett sms. I agree, nu ska vi fan prioritera rätt.

Hemåt far jag nu. Planerar kort jobbfix och sedan sömn. Imorgon har jag ett tidigt möte och skola senare på eftermiddagen. Hej och hå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*