ordinary things.

Veckan har gått fort. Har ägnat den åt plugg och fix och dessvärre ingen träning alls. Line har vart här så vi har umgåtts så mycket vi kunnat och hängt med Peter och Jon och lagat pannkakor och sett rolig film och druckit öl och promenerat omkring och ätit råbiff fast jag trodde jag skulle bli vegetarian (och det tänker jag kanske ändå men fan vad gott det var). Och när jag kom hem ikväll, efter att ha handlat till exempel två-mango-för-10-kr och yoghurt och kanel i Liljeholmen, var jag trött och fast besluten om att inte prata med någon. Men då ringde min finaste kusin och jag kom på att jag ville prata med just henne så jag passade på att ta en skön promenad (eftersom det inte finns service alls i lägenheten – på gott och ont) för att göra just det. Luften var frisk och lyssnandet och pratandet behövligt. Så vi promenerade på varsinn sida om stan och blev, över telefon, varandras promenadsällskap. Och jag kom hem och la mig på spikmattan en stund och nu ska jag sova som en stock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*