Ny?

Nyklippt och nyinflyttad och nybliven student.

Jag har flyttat tillbaka till Aspudden och jag är lycklig och trivs i lägenheten. Här bor jag nu, bara några stenkast från gamla lägenheten, med en tjej jag ännu inte känner så bra. Det är fint och hemtrevligt och frysen är nyavfrostad och jag har nya ljusstakar.

Och imorgon börjar skolan på riktigt och jag är nervös och lite arg för att jag missade att välja föreläsningsgrupp och såklart hamnade jag i den jag inte ville hamna i men vad gör det egentligen om hundra år och vad gör det ens nu? Så det blir eftermiddagsföreläsningar men det är i och för sig nice för då kan man både träna och jobba och plugga på förmiddagarna istället. Det blir bra det med, det förstår jag ju.

Och idag köpte jag studielitteratur och ville betala med en tusenlapp men bankomaten gav mig (inte helt oväntat) två femhundringar så det fick duga. Jag missbedömde förresten vädret och frös så när jag mötte Lotta senare på eftermiddagen hade jag några extra lager och det var tur.

Det kryper i kroppen på mig. Dags att smälla ihop datorn och sova gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*