Inspiration och ett fint sms.

Igår var en fin eftermiddag och kväll. Efter skolan åkte jag ut till Kolskjulet på Kastellholmen och lyssnade på ett föredrag med två personer som sålt lägenheten, sagt upp sig och lämnat allt. Drygt 50 år gamla båda två satte de sig i en stor segelbåt och begav sig till Västindien. I två och ett halvt år var de borta. Otroligt modigt om ni frågar mig. Och ett oerhört inspirerande föredrag. Jag trodde jag var mätt på att resa men hej här kom inspirationen och suget tillbaka. Åh! Och i pausen serverades världsagod rotsakssoppa och sedan promenerade jag och min mamma genom den ljummna septembernatten till centralen. Där kramades vi hejdå och en stund senare skickade mamma världens sötaste sms;

Monica Lundin 21.48:Vet inte hur man skriver hjärtan. Men här kommer ett till dig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*