Saker av mer eller mindre betydelse.

Nu händer det grejer av mer eller mindre betydelse.

Till exempel har jag precis tagit en lång löprunda och legat på spikmatta och gjort en smoothie med lingon och mango och banan och ingefära. Och så har jag fått tag i boende för denna termin (alltid något) och det innebär att jag kommer tillbaka till mina underbara hoods och bor granne med både brorsan och Lotta och jag ska för första gången bo tillsammans med någon (som jag knappt känner) och det ska bli spännande och kul. Och i lördags träffade jag Lotta och Isabelle och åt lax (fan vilka mästerkockar vi är) och drack vin och jag Sverigeinvigde mina Steve Madden-klackar och vi dansade på Spy bar tills vi inte orkade mer och jag åkte nattbuss halva morgonen (åh Rönninge, din fis) och när jag skulle gå från stationen hem spöregnade det (alltså det verkligen öste ner) och jag tryckte min lilla handväska in under armhålan under kavajen och tog klackskorna i handen och först sprang jag för att inte bli blöt men det var lönlöst så jag kom hem ungefär när morgontidningen gjorde det och var så blöt att jag kunde krama ur klänningen och hela mitt face var svart av utsmetat smink. Och igår förmiddag hämtade jag upp några efterlängtade tjejkompisar och körde ut till Taxinge slott där vi pratade pratade pratade och fikade och promenerade lite och stod med fötterna i vattnet en stund. Och sen träffade jag Johannes som jag har saknat och vi började promenera på söder men det började regna så vi sökte skydd inomhus och började av en händelse dricka öl. Så det ägnade vi kvällen åt och Johannes fick en fin present jag köpte i San Fransisco och jag var nöjd och stolt (som man är när man köpt en present som man hoppas och tror personen blev glad för) och vi pratade om 50-50-teorin (som Kevin eller Johannes eller vem det nu var uppfunnit och som jag kanske någon gång beskriver i sin helhet) och jag är fortfarande skeptisk till den och tycker den är pessimistisk och konstig men respekterar dess anhängare för visst sjutton får man tro vad man vill. Sen drack vi Cappuchino och åt Marmorkaka (it exists) och snälla mami hämtade mig i Rönninge när jag kom med tåget och sen sov jag som en stock halva förmiddagen idag.

Ungefär det har hänt. Och jag har fyra saker att fokusera på så att jag får struktur på livet. Det är en ny period som kommer nu. Med flytt och skola och jobb och höst. Struktur behövs. Och ordning. Jag blir förvirrad och får panik när det är kaos, så jag måste ordna upp saker och ting. Fyra saker. Det kan jag fixa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*