Now whose side are we on?

Livet hemma pinnar på. Ibland känns nästan inte som att jag varit borta. 

Åkte ut och seglade ett par dagar med några bra människor. Jag passade på att ha lila strumpor och one piece. Och jag passade på att bada. Morgondopp och kvällsdopp och dopp bara för att. Trots att det var kallt. Och så åt vi kräftor och drack snaps (bara för att vi skulle få sjunga snapsvisor, och som vi sjöng!) och plockade en hel väldig massa blåbär och sov i solen och läste böcker och bara mös. Det såg ut såhär:
Idag försov jag mig som vanligt. Är nog inte helt i fas med svensk tid ännu. Mitt halv-åtta-dags-att-träna-alarm måste jag stängt av eftersom jag vaknade klockan 9.00, en timme innan förmiddagens möte skulle börja. Så det var bara att snabba på.

Efter mötet åkte jag till en nyöppnad second hand-affär. Hittade ingenting. Svängde istället förbi biblioteket där det var sommarstängt och jag fick nöja mig med att peta ned boken jag lånade för ett par dagar sedan i bokinkastet och gå tomhänt därifrån. Handlade lite till det tomma kylskåpet och åkte hem för att jobba. Spenderade eftermiddagen åt jobb och tog mig sedan en skön löprunda innan jag lagade världsagod smoothie till middag.


Smoothie på banan, yoghurt, blåbär, lingon, broccoli, ingefära, kanel, chiafrön, linfrön, cashewnötter, pumpakärnor, solroskärnor och mandlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*