Morgonpromenad, antiklimax, ett uppslag om rymden och nakenbad.

Idag har varit en lång och lite konstig dag. Började med att vakna hemma hos Pernilla och ta en morgonpromenad genom Hagaparken innan vi åt frukost och jag begav mig hemåt. Pernilla skulle jobba och jag skulle hämta lite saker hos Moa. Hämtade saker, begav mig hemåt, lämnade saker, hämtade annat och så mot pendeltåget igen. En tråkig olyckshändelse försenade tågen och tvingade oss resenärer att åka ersättningsbussar och jag var trött och höll på att somna och fick inte tag på Johannes så jag blev less och åkte hem istället för att stå och vänta på en ersättningsbuss som säkert aldrig skulle komma. Antiklimax.

Har sedan försökt ägna mig åt att redigera bilder från resan. Det tar lång tid. På tok för lång tid. Så jag har sett lite film, sovit lite, druckit lite kaffe, läst Svenska Dagbladet (det fanns ett helt uppslag om rymden idag) och min bok och löst sudoku i solen också. Och så har jag lagat paj med grönsaker och tofu som blev en riktig hit. Och så letade jag fram mammas och pappas gamla glassmaskin (säkert från 80-talet) och gjorde yoghurtglass med banan och blåbär. Jäkla fest alltså. Efter den fick jag matkoma och ville ha frisk luft så jag hoppade in i bilen och åkte till en sjö och badade. Naken. Simmade säkert några hundra meter också. Frisk och lycklig och myggbiten kände jag mig när jag satte mig i bilen och raceade hem på den tomma landsvägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*