Lite kaos såhär på måndagskvällen.

Här är det känslomässig kaos. Mamma råkar klippa mitt hår för kort och jag får panik (men inser sedan att det är litegrann gulligt att se ut som en tant). Surftown klantar sig IGEN (förstår dock inte hur men ingenting fungerar) och jag börjar gråta för jag inte orkar med det här längre. Nu har jag lagt ner på tok för mycket tid och energi på att få något jag betalat för att fungera. Att hela kundtjänsten pratar skånska gör det inte lättare för mig (förlåt, ni är säkert jättesnälla allihop men jag är dum stockholmare som inte förstår er dialekt). På fredag börjar skolan och jag är nervös och tror inte jag kommer få några kompisar (Felix tips att ta med ett äpple till fröken lär ju dessvärre inte göra saken lättare). På lördag flyttar jag och jag måste innan dess gå igenom alla mina ägodelar. Alltså allt. Jag måste packa upp lådor. Måste rensa, slänga, skänka, sälja (om det går). Och mitt i allt funderar jag på om jag ska bli vegeterian på heltid. Stackars pappa hade lagat middag med skinka i och jag petade i den som en barnunge.

Jag måste ut. Andas luft. Frisk sådan. Sedan får det bli tekopp och sängdags. Jag är slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*