Svåra beslut och sånt

Igår anlände vi till resans sista stopp. Fick skjuts av en vänlig själ ända från den andra staden och sparade många hundralappar genom att hoppa över taxi. Inser att vi var bortskämda med extremt stort hotellrum på förra stället och det tog en stund att vänja sig vid att vi faktiskt behöver dela på en dubbelsäng istället för att ha varsinn.

Vi gör det som faller oss in. Tränar, solar, badar, rättar till bikinin, dricker kaffe, delar på en papaya och önskar det smakade lika gott med papaya i Sverige med det gör det ju inte på långa vägar för i Sverige smakar papaya fotsvett och här smakar det gudomligt. Och så funderar vi på svåra beslut (som om man ska ta med sig en bok till stranden eller inte, var man ska gå ut och äta middag, vilken bikini man ska ta på sig just idag, hur hög solskyddsfaktor man bör använda och var man ska hyra surfbräda).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*