San Fransisco

San Fransisco var busy days. I lördags hyrde vi en minivan och cruisade ner längs Highway 1 till Stanford, Santa Cruz (där vi hade picknick på stranden), Monterey och Carmel. Åkte på 17 mile drive genom Pebble Beach och ropade ”woop woop” varje gång vi ville stanna och fotografera. I Carmel åt vi middag och sen körde vi norrut igen. En supermysig roadtrip.


The minivan. We named her Martha.StanfordSanta Cruz


Monterey


Along 17 Mile Drive, Pebble Beach

Avslutade kvällen med att besöka en Kareokebar i Chinatown där bartendern hette Candy Wong och där en Rom och Cola kostade åtta dollar. Vi gled vidare till den lokala Thairestaurangen och drack tvådollarsöl och åt vårrullar tills vi inte orkade längre och så gick vi hem. Jag diskade hela köket och killarna sprang runt och var fulla och gjorde mitt liv lite roligare.

Sista dagen i San Fransisco blev som de flesta andra en promenaddag. Vid ett tillfälle stod vi högst upp på taket av en byggnad och tittade på staden uppifrån. Jag tycker om att se på saker uppifrån. Det ger mig perspektiv och en känsla av att jag förstår hur saker och ting hänger ihop. Kontroll, ordning och struktur helt enkelt.

Några timmar senare stod vi, ca 25 personer, kring en eld på Ocean Beach och grillade Hot dogs och Smores. Någon hade med sig musik. Någon annan en hund. Och någon ambitiös (oerhört amerikansk) kille hade en stol han lite diskret kilade ner i sanden och placerade sig själv i som en tron.

När solen gått ner och veden tagit slut plockade vi ihop, hällde sanden ur skorna och åkte hemåt. Såg på Friends och sov i tre timmar. Väckte de andra, kramades hejdå och så begav jag och Moa oss, tillsammans med Breah, till flygplatsen. Hejdå San Fransisco, Hej Laguna Beach.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*