4th of July

Häromdagen hade amerikanarna sin nationaldag. Vi passade på att fira genom att spela stand in family åt Breah eftersom hennes föräldrar lämnat landet. Åkte från Laguna beach till Newport beach och Balboa island där vi såg en båtparad och myste omkring. Fick våra ansikten patriotiskt målade och ropade ”Happy fourth!” till människor vi mötte. Och så sken solen.

Hemma i Laguna tände vi grillen och korkade upp vinet. Åt och drack med havet som utsikt. Gled senare ner till stranden där vi satt med sand mellan tårna och tittade på fyrverkerierna som poppade upp från de olika städerna längs kusten framför oss. Vi drack rosa mousserande ur röda plastmuggar och tyckte livet var förbannat fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*