Sausalito och sånt

Igår tog vi en färja över San Fransisco bay till Sausalito. Där mötte vi Brooke och hyrde kajaker. Paddlade och stekte i solen, såg ett gäng sälar som chillade och luktade äckligt på en brygga och åt världens godaste fiskburgare till lunch. Njöt av kaffe i solen med San Fransisco i bakgrunden.Tog färjan tillbaka och promenerade längs Pier 39 vid Fishermans Wharf innan vi traskade hemåt igen.

Idag var mindre exotiskt. Vi shoppade, tappade bort varandra (jag och Moa var miserabla på varsitt håll i två timmar innan vi hittade varandra), träffade killarna för lunch och shoppade vidare. Jag tog en springtur när vi kom hem. San Fransiscos backar sätter minsann igång både hjärta och ben- och rumpmuskler. Gött. Om en stund kommer Breah (!). Vi ska kila ner till något italienskt ställe för middag och sen får vi se var det bär. Imorgon blir lite mer sightseeing och på lördag ska vi göra en liten roadtrip neråt kusten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*