Roadtrip

Tidigt på måndagmorgonen hoppade jag, Moa och Nat in i bilen och styrde norrut. Med oss hade vi säkert 20 flaskor vatten, satellitradio, matsäcksmackor och sug efter äventyr.

Vi passerade ett tråkigt och platt Phoenix och svängde istället av motorvägen vid Sedona där det knappt gick att förstå hur snyggt det var. Röda berg och kringelikrokiga bergsvägar. Det kaktusbeklädda ökenlandskapet började långsamt kläs av diverse buskar och träd och kaktusarna blev alltmer sällsynta. Temperaturen sjönk och en behaglig vind mötte oss de gånger vi klev ur bilen för att kissa eller halvt frenetiskt fotografera något.

Tillslut kom vi fram till Grand Canyon. Mitt tredje besök. Det var lika snyggt som vanligt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*