Hej San Fransisco.

Lämnade Las Vegas bakom oss igår förmiddag och flög över öken och berg i lite drygt en timme innan vi landade i San Fransisco. Vi blev överlyckliga när vi insåg att de faktiskt har fungerade kollektivtrafik och tog BART (typ pendeltåg) in till downtown. Mötte upp Brooke i gröna byxor, mustasch och Up With People-tröja och kramades och var glada. Undrade om kaoset med alla människor berodde på Pridefestivalen (börjar idag!). Brooke förklarade att det alltid var kaos på det här viset. Gött, sa vi.

Kom hem till Brookes lägenhet i North Beach och mötte hennes rumskamrater. Fick mängder med info och kartor och tips innan vi önskade Brooke lycka till och hjälpte henne packa in sin Thriatlon-cykel i bilen. Hon ska delta i ett race idag på morgonen och kommer tillbaka lite senare i eftermiddag. Hurtig tjej alltså.

Så vi flängde runt på stan. Åt lunch på världens godaste italienska restaurang, promenerade, tittade på konstiga och mindre konstiga människor (en naken tjock man som en av de lite mer konstiga) och drack kaffe med fötterna i solen. Pratade om livet hemma och funderade på om man skulle ta och strunta i Sverige. Bosätta sig någon annanstans och bara ha äventyr mest hela tiden. Kanske blir ett alternativ. Vi hör av oss i slutet av juli och uppdaterar.

Hängde under kvällen med Brookes rumskamrater och någon kompis. Pratade om hundar och ytterdörrar och Up With People och San Fransisco. Gick upp på taket och tittade på den förbannat fina utsikten och struntade i att det var alldeles för kallt för att inte ha tjocktröja.

Somnade som hamsterbebisar på luftmadrassen och vaknade med halva luften utpyst. Låg halvt på golvet och när den ena av oss rörde på sig guppade den andra likt en jävla boj. Skrattade gott åt det. Sen klev jag upp och kokade ägg och kaffe. Kaffet blev precis klart så dags att hämta Moa. Idag blir en bra dag, det förstår ju vem som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*