Ett organiserat kaos.

Tog en paus i kaoset med ett sista Latin Fusionpass. Underbart svettigt och roligt. Att dansa är bäst, man glömmer allt.

För kaos är det, även om det är ett ganska organiserat kaos. Packade igår och har pretty much everything settled inför avresan på onsdag morgon (04.45 åker jag från Rönninge). Såpass iordning kände jag att jag hade det att jag kunde ta mig tid att åka till stan och äta lunch med Johanna. Mötte sedan upp Felix och myste runt på stan ett par timmar. Drack kaffe och delade på världens (alltså ja) största kanelbulle medan det bara regnade och regnade. Kvalitetstid med brorsan är att prioritera när man lämnar landet i två månader. /Sorry Nicklas I don’t like you as much.

Så.
Jag börjar bli redo.
Såklart dyker det hela tiden upp småsaker som ska fixas och jag inser att jag har fullspäckat schema även imorgon. Det är nog bäst så, om jag slappnade av skulle jag väl sprängas av nervositet.  Dags att ta tag i diverse saker. Peace out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*