En dag i San Fransisco

Idag var en trevlig dag. Jag och Breah tog en tidig springtur och flåsade ikapp upp och nedför de branta backarna. Åt frukost, bokade flygbiljett ner till LA och begav oss allihopa (utom Brooke som jobbade) ner till Fishermans Wharf. Promenerade runt en stund, besökte Ghiardellifabriken (och provsmakade lite choklad) och tog oss slutligen (med buss) till parken som ligger precis söder om Golden Gate Bridge. Trängdes med turister och Sausalito-pendlare på södra sidan om bron. Knäppte ett gäng bilder och förbluffades över brons storhet. Som så många andra saker under resan är Golden Gate större och mäktigare än man kan tro. Sakerna verkar följa det spåret i Amerka. Ju större, ju bättre. Period.
Åkte vidare till det trevliga hippieområdet Haight jag och Moa besökte för några dagar seda. Hippies, second hand/vintage och trevliga caféer. Älskart. Åt lunch på ett underbart trevligt café på Haight Street som hette Squat and Gobble. Rekommenderar det varmt (supergod mat, söt servitör, jättemysigt och dessutom billigt).

När vi kom hem bakade jag och Moa negerbollar (de var önskade) och sedan begav vi oss (med lite öl i magen) till en Thairestaurang alldeles nära. Hur god mat som helst. Och sen pang bom krasch tänkte vi ha filmkväll men Netflicks bråkade och vi var trötta allihop. Så vi bestämde oss för att sova och ladda batterierna inför vår roadtrip imorgon. Down the coast, heck yeah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*