Downtown Denver

Idag har vi varit inne i Denver (gått i affärer, fixat en amerikansk telefon, ätit världens godaste lax på Little Italy och tyckt att solen steker men inte gör oss bruna). Vi har också fått damp och attacker över morgondagen och dess planer men som slutligen löste sig och vi är lyckliga kids igen. Och så har vi ätit middag, träffat pappan i familjen vi bor hos som varit bortrest, pratat om planer inför Hawaii med en av grannarna i området och tittat på en väldigt lång film om en nattlig snorkeltur med rockor.

Nu tittar vi på Avatar, andas lite och packar ihop vårt pick och pack och lämnar Denver. Imorgon flyger vi nämligen vidare till Jackson Hole, Wyoming!
En reaktion på ”Downtown Denver”

  1. Jackson Hole. Det är söder om Yellowstone National Park. Var det där vi bodde i en Yurt? Och min UWP-kompis Lorrie och hennes 2 barn visade oss runt en hel dag? Underbart ställe på jorden! Have fun!
    Kram från Mami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*