Day one (att göra ingenting).

En relativt smärtfri resa (förutom den lilla detaljen att Moa inte fick mat och att vi blev attackerade av jordens jobbigaste amerikan sista flighten från DC till Denver) där vi (i princip) utan klurigheter tog oss från trötta Sverige över havet till The land of the free. Behövde inte vänta på väskor någonstans, stod max fem minuter i kön till Immigration och sedan väntade vår Super Shuttle (heck yeah) på oss utanför flygplatsen och tog oss ända fram till ytterdörren. Flyt.

Somnade ovaggade i på tok för stora sängar i rum med heltäckningsmattor och fläktar i taken. Fint.

Vi lovade oss själva att inte göra något idag. Så det har vi inte gjort heller. Bara läst böcker, legat i solen, promenerat och ätit mat. Idag är vår invänjningsdag till ett lugnt tempo. Det är ju ändå semester vi har. Äventyren kommer de också, men först ska vi komma i rätt tempo. Och herregud vad solen tar.

Här luktar USA och människorna är underbart trevliga som alltid. Jag älskart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*