Blandat gott

Efter Pridefestivalen igår mötte vi upp Brooke för lunch på ett jättetrevligt ställe i ett område som heter Marina. Vi promenerade längs vattnet och såg Alcatraz, ramlade in på en chokladbutik och trängdes med turister som skulle dricka Irish Coffee, handlade mat och begav oss hemåt. Lagade Tacos med Brookes rumskamrater och drack billigt Merlotvin. Pratade om pinsamma saker, sjukvårdssystem och Costa Rica.

Sov en till natt på den opålitliga luftmadrassen. Vaknade av hård golv och guppighet. Vid fyratiden någon gång kommunicerade halvdöda jag med halvdöda Moa tillräckligt väl för att komma fram till att det var dags att fylla madrassen med luft. Så det gjorde vi. Fyra timmar senare vaknade vi på golvet igen.

Idag har vi promenerat ett par timmar i Golden Gate Park, ätit lunch på ett jättetrevligt veganställe nära Ocean Beach, suttit på stranden med havet framför oss och skrivit listor på korta och långsiktiga mål i livet och sedan halvsovit en stund i solen på stranden. Och så har vi shoppat diverse nödvändigheter och fikat på megamysigt café med solen i ansiktet. Åkt lite buss och lite tunnelbana. Sett mycket spännande människor och ett och annat eyecandy. Träffat en svensk tjej mitt i väntan på en busshållsplats.

Sovdags. Inatt har vi proppat undan luftmadrassen och tagit fram vanliga madrasser. Kan inte vänta på att få sova en hel natt utan hård golv eller guppande.En reaktion på ”Blandat gott”

  1. SHit bruden vilket äventyr du/ni är ute på… har kollat igenom bloggen ser ut som om ni har det gött!!
    Men du glöm det där med att inte komma hem.. du är saknad:-)
    Forsätt ha det lika bra. Puss å kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*