Världens bästa LCHF-tips: kokosnöt.

• Köp en kokosnöt.
• Gör ett litet hål i ett av de tre ”hålen” på nöten. Använd en kniv.
• Häll ut kokosmjölken. Den kan du dricka som den är, använda till matlagning, en god drink/smoothie  eller hälla åt fanders (det gjorde jag).
• Lägg in kokosnöten i ugnen i 20 minuter (225°).
• Knacka sönder nöten med en hammare.
• Skala bort det tunna, bruna skalet med en potatisskalare och skär kokosen i lagom bitar.
• Ät och avnjut godhetsdöden.

När vi ändå är inne på ämnet kokosnöt, ni har väl inte missat filmen jag gjorde för några år sedan?
När vi ändå fortfarande är inne på ämnet kokosnöt, ni har väl inte missat att det finns ett band som heter Coconut Records? Bra musik, vill jag lova.

– Over and out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*