Tisdagsgöra.

Mysprommis från södra station till jobbet imorse. Jag och Markus (och mamma första biten) och halva stan promenerade genom ett soligt morgonstockholm. Blev promenad i solen på lunchen också. Massvis med D-vitamin. Älskart.

Kom hem från jobbet och lagade min, i alla fall officiellt, sista lchf-måltid. Imorgon trillar jag in på vanlig (läs typ GI) kost igen. Handlade vanlig yoghurt och bär på vägen hem. Riktig frulle, hurra!

Promenerade hem till Lotta (som flyttat typ en kilometer från mig!) och chillade där en stund innan hon behövde fortsätta med sitt plugg. Själv hade jag tänkt ta en power walk men det råkade bli en löprunda (fast en ganska lugn sådan).

Nu är jag färdig för idag. Imorgon kväll ska jag träffa min favoritkusin. Åh, jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*