Söndagsmys.

Moa kom hit och vi åt lunch. Promenerade runt Vinterviken och trängdes med solsugna människor på klipporna vid vattnet. Kom hem och letade hotell för Las Vegas och Hawaii. Herreminjävel vad det virvlar nervösa, men lyckliga, fjärilar i magarna på oss.

När Moa gick hem kom mamma hit. Jag hade lagat kikärtsbiffar med chili. Och så åt vi fruktsallad.Vi myste en stund (satt på golvet – min mamma klarar sånt för hon är fit och fräsch) och sedan packade jag ihop lite saker att skicka med henne hem. Flyttar nämligen på tisdag. Bor sista veckan i Sverige i Rönninge och sedan bär det iväg på äventyr hela sommaren. När hösten kommer och jag trillar hem till Sverige igen vet jag inte var jag ska bo. Felix bosätter sig i lägenheten i Aspudden där jag bott senaste året och jag står således utan hem. Funderade ett tag på att hitta en karl där lägenhet ingick i paketet men det verkar lönlöst. Det här med att en lägenhet på söder skulle bara uppenbara sig ledig mitt framför näsan på mig har också litegrann försvunnit ur sikte. Så jag tar itu med boendesituationen när jag kommer hem igen.

Mamma åkte hem. Jag gick ut och sprang. Skön löprunda där snurriga tankar och blandade känslor fick rinna av mig. Och så välbehövd dusch och en lugn avslutning på helgen med balkongen vidöppen och billjud som ger all rätt åt Dopplereffekten. Fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*