Monday I’m in love

En världsamysig helg gled förbi. Började med dubbla regnbågar när jag hämtade pappa på Bromma flygplats i fredags (efter middag och soffhäng med mamma efter jobbet). Lugn kväll i Rönninge och sedan tidigt Latin Fusionpass på lördagen. Tillsammans med ett fint gäng danssugna brudar i diverse åldrar shakeade jag loss och blev svettigare och lyckligare än innan. Kom hem till brunch med Nicklas och Helena på besök. Fick sedan skjuts hemma av snälla Nicklas. Ända till dörren. Fint.

Spenderade resten av dagen hemma med diverse filmer och tv-serier och regn utanför lägenheten. Mötte upp Lotta någon gång runt middagstid och handlade och lagade tacos. Fortsatte sedan lördagkvällen med att äta högkakaohaltig choklad och se tjejfilm. Utgången vi planerat sedan ett par dagar sket vi fullständigt i. Ryan Gosling i Crazy Stupid Love och mjukisbyxor lockade mer.

Lotta trillade hemåt och jag somnade rätt tidigt. Kunde därför gå upp och springa kl 8 på söndagen. En fin start som följdes av; chailatte i Gamla Stan och myspromenerande i solen med Johannes, tjejlunch hemma hos Pernilla med henne, mamma och moster och promenad till Chinateatern där vi såg Dirty Dancing. Jag blev kär i alla killar på scen som dansade. Och tjejerna också nästan. Helt underbar musikal. Och underbart sällskap, såklart.

Kom hem och fortsatte söndagkvällen i mysets tecken. Tv-serier och apelsin. Och helt plötsligt var helgen slut.

Idag efter jobbet åkte jag på UF-mässan tillsammans med Isabelle (och hennes mamma som dök upp efter en stund). Som vanligt var det mysigt att gå omkring bland montrarna och uppslukas av luriga idéer och skickliga säljare. Jag handlade två stycken ascoola vikter/hantlar, ergonomiskt formade efter en knuten hand. Vikterna är utformade som komplement till  power walk eller löpning och skall aktivera och stimulera vissa muskler under träningen (t.ex. biceps, triceps, bröst och bål). Jag är så pepp! Har läst en del om, samt varit intresserad av vikter till löpning så blev jätteglad när jag hittade dessa. Hoppas hinna med en löptur imorrn kväll så jag kan inviga dem! Kommer med uppdatering senare!

Nu blir det Sons of Anarchy och godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*