Low-carb-pizza och kapitalbindning.

En bonuskväll blev det ikväll. Mina planer blåste bort tillsammans med regnet så jag passade på att göra lite ärenden och handla på vägen hem. Lagade sedan low-carb-pizza (fast jag inte håller på med LCHF längre). Vart så gott så jag dog. Fan vad jag har bloggat mat senaste tiden..


Pizza med blomkålsbotten: Koka blomkål och häll av vattnet när blomkålen mjuknat. Mixa blomkålen (stavmixer, I love you) med ägg och lite psylliumfröskal. Bred ut blomkålsmoset i en panna och grädda på 230 grader i ca 20 min. Smeta på diverse pizzafyllning och grädda ett par minuter tills osten smält. Som pizza. Exakt. Fast utan deg. 

Lotta ringde och frågade om jag kunde förhöra henne inför hennes tenta i företagsekonomi imorgon. Eftersom jag bara låg och pillade mig i naveln (och tittade på Dexter) så sa jag: ”Kom hit ba!” varpå  vi spenderade resten av kvällen i varsinna mjukisbyxor i min soffa och tyckte lägenheten var för varm och företagsekonomin för svår. När Lotta gick hem gick min hjärna baklänges av kapitalbindning och nyemissioner. En välbehövd dusch och lite mer Dextermys innan jag däckar för idag. Tänk, imorgon är det redan fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*