Halv åtta hos mig

Klockan halv åtta igår trillade två fina vänner in i min lägenhet. Halv åtta hos mig stod på schemat och jag var först ut som kvällens värd. Så jag hade dukat på golvet och förberett drinkar och chilirostade nötter. På menyn stod salami- och briequiche, rödbetssoppa med chevrekräm, brödsticks och lingon, ostbricka och chokladtryffel med rabarberkompott (den sistnämnda smaksatte jag med kardemumma och ingefära och den blev verkligen en hit! Tack mami för inspirationen!).

Maten var god men kvällens viktigaste ingrediens var utan tvekan skratt och kärlek och vin. Hade verkligen en underbart fin och mysig kväll. Tänk om alla hade så fina vänner som jag.


 

2 reaktioner på ”Halv åtta hos mig”

  1. tack själv för fantastisk mat och sällskap! Det var länge sedan som jag skrattade så mycket som jag gjorde i fredags. Tack!

    Men, vi glömde sätta betyg.

    Av mig får du en 9. o,5 avdrag för att tunnbrödet var köpt (mohaha) och 0,5 avdrag för att jag var stört bakis på jobbet dagen efter ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*