Halv åtta hos Charlotte.

Ikväll genomfördes omgång nummer två av Halv åtta hos mig. Ikväll traskade jag och Pernilla hem till Charlotte. Med oss hade vi fniss och kärlek och två flaskor Annicka-lagad lemonad (alkoholintag fyra dagar i rad räckte för mitt hjärta, min lever och mitt psyke så jag föreslog en alkoholfri kväll och förslaget mottogs med små hurrarop, tack och lov).

Charlotte, som bor i världens mysigaste, 18 kvadratmeter stora, lägenhet vid Sankt Eriksplan, hade lagat underbart god mat. På menyn stod frasiga fetaostpiroger, kallgrillad fläskfilé med sparris och potatisbakelse och vaniljcheeskake. Helt fjantigt gott alltihop såklart. Dog litegrann.

Låg sedan i ett kaos i sängen och tittade på Melodifestivalen. Var lagom bittra och skeptiska åt allt som inte var Sverige. Som man ska. Typ. Hoppade runt och gjorde patriotisk segerdans när Sverige sopade banan med motståndarna.

Hade en megamysig och bra kväll (som alltid i dessa två brudars sällskap). Somnar gott. Om bara några minuter förmodligen.









En reaktion på ”Halv åtta hos Charlotte.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*