Girl, I say, if only life would lean our way.

Klockan i köket tickar försiktigt (och ganska långsamt, känns det som) och utanför hörs avlägsna billjud. Lägenheten är perfekt tempererad och solen är för tillfället gömd bakom något moln så ett stillsamt och mjukt ljus faller in genom fönstren. Är uppkurad i min fåtölj och mina halvfrusna fötter (tog naivt nog på mig ballerina idag) är insnurrade i en filt. Är lugn och harmonisk i kroppen.

När jag vaknade imorse kände jag mig utsövd. Kom hem från Markus inflyttningsfest redan runt klockan ett inatt och hade inte druckit någon alkohol alls. Så en lång natts sömn följdes av en lugn och mysig morgon och förmiddag. Jag gjorde äggmjölk (hett vatten, smör och ägg som mixas till ett mjölkskum) till mitt kaffe och fick mig en världsagod latte á la lchf. Njöt av den framför en mysig film på teven och gled runt hemma (bytte kläder kanske 6 gånger utan att stressa) innan jag drog hemifrån framåt klockan ett.

Mötte Johanna och myste runt på stan lite. Åt lunch på Sandys och tog senare (efter mer runttraskande i solen) en kaffe på Caféet högst upp i Kulturhuset. Blev sittandes ett par timmar. Kom fram till att vi ses för sällan. Tyvärr är det ju så när man har så mycket som händer i livet, att man faktiskt inte hinner, hur mycket man än vill. Men vi ska göra vårt bästa, kom vi fram till.

Kom hem för en stund sen och ska inte göra ett smack nu innan jag beger mig igen. Ska möta upp min fina kusin och hälsa på hemma hos henne (hon har flyttat!). Det blir middag och mys och prat och sånt. Åh, vilken fin lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*