en snabb dag, och lite problem

Min dag på jobbet gick undan. Träffade Thessi och hennes kollegor för lunch och lite filminspelning i Humlegården. Trevligt! Mötte upp Johannes efter jobbet och promenerade runt i princip hela Södermalm. Slog oss ner och åt middag innan vi promenerade en stund till. Mys och trevligt vare.

Kom hem och placerade mig, tillsammans med tre stycken filtar, i min fåtölj och har blivit sittande här med datorn i knät sedan dess. Nu är jag så trött att jag inte orkar resa mig. Och värre blir det, för ju längre jag väntar, ju tröttare blir jag, och ju tröttare jag blir ju jobbigare blir det att förflytta kroppen från fåtöljen till sängen (och på vägen gå förbi badrummet och tvätta bort smink samt släcka diverse lampor). Åh. Vilka problem man har alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*