En enkel dag

Tunna tygskor som får asfalten att kännas väldigt nära. Jeans som blivit för stora. Fin musik. Sol som värmer ansiktet och benen. Träningsvärk i rumpan och i armarna. Människor med konstiga hundar och killar med snyggt slarvig skäggväxt. En försiktig och ljummen vind som drar lite i håret. Ryggsäck fylld med nödvändiga saker (kamera, vattenflaska, kalender, mascara, tuggummi).

En fredag. Som alla andra fast ändå inte. Idag är allting enkelt. Luften är lätt att andas och träden har exploderat. Pojkarna spelar fotboll med sina pappor. Pendeltåget är åtta minuter sent men det gör ingenting. Om alla dagar var som idag skulle allt vara enklare. Låt alla dagar vara som idag. Då kan jag leva föralltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*