Det finns inget som stoppar oss nu.

Helt plötsligt går livet snabbt som attan. Solen kom och långbyxorna knölades långt in i garderoben och min hy luktar varmt av solen och nätterna blir korta och obetydliga och mitt behov av sömn blev helt plötsligt väldigt mycket mindre. Allt är möjligt och dagarna smälter ihop med varandra.

Jag har jobbat och solat och umgåtts med fina människor och druckit vin och ätit god mat och pussats och skrattat massor och dansat i höga klackar och gått hem barfota med skorna i handen. Hållt ett kort inspirationstal på ett UF-event (pratade om att inte skjuta upp saker och ting bara för att man ”inte är redo” – Do your best, then fix things as you go!), gått på Berghs slututställning ”Great Minds don’t Think Alike” och blivit sugen på att studera där. Har legat på en filt i Humlegården och ätit lunch med Markus. Varit på Jespers studentskiva (och känt mig gammal), haft after works, träffat nya människor, promenerat vid vinterviken, grillat och druckit mjölkdrinkar med snygga SMEK-tjejer. Varit lycklig. Är lycklig. Livet är enkelt när dagarna blir längre.

Så tiden går fort. Om bara ett par dagar slutar jag jobba och ska ställa mig in på att snart lämna landet. Resa många timmar, långt bort och vara borta ända tills augusti. Äventyr med världens bästa Moa. Nervös. Nyfiken. Lycklig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*