Stjärnigt.

En lång dag som började med en räv på åkern, tidig bilfärd, ensamjobb på kontoret, städning, middag, löpning (i oväntade minusgrader), varm dusch, jobb med Alf och slutligen stjärnspaning på balkongen. Iklädd pyjamas stod jag nyss och frös med mobilen – och Googles stjärnhimmel-app påslagen – upp mot skyn. Helt lyrisk över att både Mars och stjärnan Betelgeuse syndes alldeles klart brydde jag mig knappt om att en tant med hund som passerade under balkongen stirrade frågande på mig (delvis för att jag höll mobilen mot himlen och delvis för att jag stod i shorts och tshirt i minusgraderna). Kastade en sista span mot himlen och såg sedan tanten med hunden traska vidare nere på gatan. Tanten höll inte i kopplet. Det släpade rasslande mot asfalten efter hunden. Annars var det tyst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*