I wish you would’ve put yourself in my suitcase

Jag hade världens finaste födelsedagslördag (fast det inte ens var min födelsedag, den höll jag ju på med i torsdags).

Åt lunch på Kaknästornet med familjen. Världsamysigt och roligt och gott. Skrattade massor. Mådde bra. Fick jättefina presenter. Av pappa ett generöst bidrag till min och Moas resa i sommar (som jag inser att jag inte skrivit något om, men det kommer). Av Nicklas och Helena en fågelholk där mina nycklar ska bo och av Felix och Johanna två jättefina apkaffekoppar.


Kom hem och mådde lite allanballan så tog en powernap och intog en liter vatten innan jag fortsatte förberedelserna inför kvällen (hade börjat redan på morgonen). Blev klar i lagom tid tills tjejerna började trilla in. Vi åt gott och drack vin och drinkar och pratade och skrattade och hade det gott. Plockmat stod på menyn.

Fick mängder av fina presenter. Blev verkligen rörd för allt fint. Åh, jag har underbara vänner. Titta;Det var underbart trevligt. Flera gånger stannade jag upp och såg mig omkring eftersom jag förstod hur lyckligt lottad jag är som är omgiven av så mycket fina människor. Intelligenta, roliga, idérika och finurliga tjejer med ambitioner och mål, drömmar och hela världen för sina fötter. Precis såna människor man vill umgås med. Så jag  tänkte; Herregud. Er tycker jag om.

Tiden gick såklart för fort och jag funderade på varför jag inte bett tjejerna komma klockan tre istället. Lätt att vara efterklok. Rafsade ihop klackskor och handväskor och tjejer och delade ut shotar och ramlade iväg mot tunnelbanan. Pussade och kramade hejdå på kanske hälften av oss och hamnade tillslut med ett stadigt litet gäng på ett dansgolv där vi inte brydde oss alls om vad folk tyckte. Dansade i någon timme och kände oss sedan som gamla gummor när vi tyckte att klockan 2 var enough. Blev som vanligt sittande i Liljeholmen en stund i väntan på rätt tunnelbana men för ovanlighetens skull kom inte en enda märklig människa fram för att ta kontakt. Score!

Vaknade efter alldeles för få timmar sömn och undrade varför jag inte kunde sova längre. Så jag gick upp och diskade efter gårdagen. Njöt av god frukost (den jättefina äggkoppen är en av två jag fick av Hannah igår) medan en kille från Södertälje skrapade fram 5 miljoner på triss på Nyhetsmorgon.Lotta ringde och jag hamnade på balkongen och solade medan vi pratade. Visserligen pratade vi länge men låg kvar även efteråt. Jag älskar solen. Och herreminjävel fick faktiskt lite färg. Här ska liggas i när solen väl är framme. Underbart.

En reaktion på ”I wish you would’ve put yourself in my suitcase”

  1. Pingback: Annicka Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*