Get your things together cause I’m blowing my mind

I lördags kom våren. Firade med att, tillsammans med mamma och pappa, göra Chelsey sällskap som turist i Stockholm. En perfekt dag att upptäcka min favoritstad i världen. Båttur runt Södermalm, en sväng till statshuset, lunch på Solstugan (<3!) och så lite shopping på det.
Lämnade Chelsey vid Globen där vi planerat att ta en tur upp i SkyView men insåg att jag inte skulle hinna (när vi såg kön) så jag begav mig hemåt. Stressad men effektiv gjorde jag mig iordning för kvällen. Den blå klänningen åkte på och jag begav mig till Alex i Hammarby sjöstad. Åt god middag och drack vin med trevligt sällskap. Förbannade mig lite över LCHF när det började blandas roliga drinkar och jag satt där med mitt vinglas. Men ska man vara duktig så ska man, ju.

Begav oss till en lokal på Långholmen och firade Johanna och Joanna som båda hunnit komma halvvägs till att fylla 50. Dansade till megaskön musik i några timmar och fick skjuts (!) hela vägen hem. Alltså lyx.

När jag vaknade imorse önskade jag att jag inte gjort det. Vin och LCHF är inte bästisar om man säger så. Huvudvärken påminde mig. Men jag ryckte upp mig, tittade ut och såg att andra sidan gatan var rosa som fan och att solen sken och livet egentligen var fint.

Så jag åkte till stan och mötte Amanda med familj som är här på en liten miniweekend. Kramades och myste runt på stan ett tag. Jag köpte en midjeväska inför min resa i sommar. Har fått för mig att jag behöver en sådan, hur fjantigt det än är. Vill verkligen ha en i svart skinn men har inte hittat någon höjdare än. Ramlade istället över denna i tyg från HM. Så himla fin. Den får finnas tillgänglig tills jag hittar en bättre, helt enkelt.


Fikade, utomhus, och sa hejdå till Amanda och hennes syster och mamma innan jag begav mig hemåt. Powernapade lite halvt, bytte om och åkte tillbaka till centralen där jag mötte Charly och Greta från Tyskland. Åt middag ute och pratade i antalet timmar innan vi pussochkramades hejdå och jag åkte hem.

På vägen från tunnelbanan ramlade jag nästan på en igelkott. Blev jätteexalterad och glad över detta, eftersom jag inte sett så många igelkottar i mitt liv.

Nu väntar välbehövd sömn, en halvdag på jobbet imorgon och så mer ledighet. Alltså puss på livet. 

2 reaktioner på ”Get your things together cause I’m blowing my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*