Friday shrimp coma

Efter jobbet idag råkade jag köpa en klänning. Tanken är att jag ska inviga den imorgon på ett 25-årskalas som jag ska på. Problemet är att jag inte riktigt vet om jag kan bära upp färgen. Modellen gillar jag. Men färgen alltså.. Vilket i-landsproblem. Får suga på det till imorgon.

Hade bestämt med Lotta att vi skulle äta räkor och dricka vin ikväll men Lottas planering blev lite pajko så hon skulle inte hinna till middag (men till vinet!). Tänkte först att ”räkor kan man ju fan inte äta själv” men sen tänkte jag: ”äsch”. Köpte ett kvarts kilo  färska räkor som jag precis ätit. Godhetsdöden, check. Räkkoma, check.


Så nu sansar jag mig en stund och funderar på om jag borde hoppa in i duschen. Hade bestämt mig för att inte göra något ansträngande ikväll men övertygande Lotta lyckades få mig att gå med på att korka upp lite vin hemma. Och sen lyckades hon övertala mig om att en liten sväng för ett glas vin på söder inte heller kan vara så farligt. Och det är ju bara några minuter med tunnelbanan. Behöver ju inte bli för ansträngande ändå, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*