En födelsedag och en vardagsdag (i rätt ordning).

Igår hade jag en sån där fin födelsedag. Min tjugoandra. Med fin sång från mami, lyxig lchf-frulle och presenter på sängen. Och så kramar och uppmärksamhet och mängder av gratulationer (facebook bjöd på någonting runt 150 st, helt galet). Jobbade som vanligt och blev firad med fika och en världsafin orkidé (flera år av fula konstiga blommor ledde tillslut till en efterlängtad orkidé, tack fina kollegor!).

Med en bra känsla (efter ett möte) och en orkidé begav jag mig till Rönninge. Lagade köttfärsfyllda auberginer med mami och höll i mitt Latin Fusion-pass innan dagen avslutades med bastu och stup i säng.

Jag är glad att igår var igår. Om idag hade varit igår hade det varit jobbigt. För på sin födelsedag ska man vara glad och lugn (och det var jag) men idag har vart kaos 3000. Jag jobbar i allmänhet bra med deadlines och viss press men fasen inte när allt kommer på en gång. Idag var jag multitaskarnas mästare, om än ganska väldigt stressad.

Hursomhelst blev jag klar med det mesta innan jag gick från jobbet idag även om hjärnan vid det laget var helt urblåst. Mötte mamma och betedde mig otrevligt och gnälligt i på tok för lång tid innan jag började inse att det faktiskt var fredag. Fixade ditt och datt och kramade hejdå på mami och begav mig till Liljeholmen. Besök på Systembolaget och ICA and I was ready to go home. Promenad från tunnelbanan i spöregn. Underbart att komma hem.

30 olästa mail har blivit 9. 7 olästa SMS blivit kanske 2. Magen blivit mätt. Brorsan fått hjälp. Lugnet kommit. Och så tröttheten såklart. Ikväll ska jag somna som en fågelunge. Och imorgon ska jag vakna till en efterlängtad lördag. Lunch med familjen och sedan middag och utgång med ett gäng fina vänner. Längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*