En sväng till Köpenhamn.

I fredags morse klev jag på ett flygplan och for ner till Köpenhamn. Mötte Caecilie, Line och Linus och hade världens bästa påskhelg med världsafina vänner. Vi myste och hängde massor hemma hos Caecilie (som har en superfin lägenhet med lagom promenadavstånd från centrala Köpenhamn) eftersom vädret inte riktigt bjöd in till picknick i parken. När vi vågade trotsa vädret gick vi i roliga vintageaffärer och inredningsbutiker och tittade på stan från ett trevligt utkikstorn. Vi lagade god mat och gjorde goda coctails (Caecilie gjorde, vi tittade- och drack), besökte några barer och ägnade söndag åt powernap, bakispizza, filmmys och ton av prat såklart.

Här kommer lite bilder.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*