Det här med att bli sjuk, lite pang-bom-allt-på-en-gång.

I söndags kväll var allt okej. Men det var det inte i måndags morse. Mördaront i magen fick mig att stänga av alarmet och stanna hemma från jobbet. Sov halva dagen och vaknade utan magont men med feber och en förjävla huvudvärk. Så jag sov vidare. Resten av dagen och natten och vaknade imorse med samma dumma huvudvärk. Vilat och sovit mig igenom dagen idag också. Känner mig bättre. Genom den öppna balkongdörren luktar det vår och fåglarna kvittrar. Har mer energi.  Hoppas på en lång natts sömn och någon slags förbättring till imorgon.

När jag väl blir sjuk brukar det bli lite pang-bom-allt-på-en-gång. Min kropp säger åt mig att ta det lite lugnt. Stanna upp, andas, gör det du mår bäst av. Ungefär så. Måste lyssna på min kropp. Ta lite egentid, lite pauser, inte boka in saker varje minut, varje dag. Jag hinner ju inte med. Så. Dags att tagga ner lite. Njuta av vårluften och livet. Inte stressa. Men först; bli frisk. Kanske går de hand i hand?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*