Vissling och tennisdundring och risk för hjärtstopp.

Jag ligger i en soffa med vetekudde som sällskap och blir galen på mina föräldrar som visslar ikapp. Pappa börjar vissla en egenkomponerad melodi, varpå mamma tar vid och menar att hon också haft den i huvudet. Jag: ”Mamma, det där är inte den melodin du gick och sjöng på förut, det är något han hittat på själv.” Mamma mumlar något om att ”joho, det är det visst” och stämmer in i visslingen. Så båda visslar något okänt i tron om att det är något man borde ha koll på. Och så springer mamma runt i huset och fixar och pappa sitter väl där han sitter, och så visslar de. Och jag kunde bli galen för mindre.

På nedervåningen dundrar en tennisboll runt i tumlaren tillsammans med min dunjacka som från början var vit och sedan blivit grå och nu är vit igen. Snart är den torr också. Och om en stund ska jag dansa. Undrar om fyra öl igårkväll kan ge mig hjärtstopp om jag kör järnet på passet idag. Well. Den som lever får se, för här ska dansas.

En reaktion på ”Vissling och tennisdundring och risk för hjärtstopp.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*