Helglugn.

Det är söndag och jag tänkte att jag skulle sova länge. Men  mitt alarm väcker mig klockan 06.00 och istället för att stänga av snoozar jag en stund. Slår sedan upp ögonen, klarvaken, klockan 08.12. Nyhetsmorgon och frukost lockade mer än sängen. Så gick det med att sova länge.

Igår var jag hemma hos Linda och fotade hennes och Evas barn. De var så duktiga och jag blev riktigt nöjd med många bilder. Avslutade med att äta jordärtskockssoppa och dricka rosévin (Lindas argument att ”klockan är ju mer än tolv” räckte alldeles utmärkt som övertalning).

Ägnade eftermiddagen åt att redigera bilder och sedan begav jag mig hem till Ullis för god middag, hundprommis och pratpratprat. Mysigt.1. Ur Liftarens Guide till Galaxen. 2. Lördagslunchen. 3. Ur Liftarens Guidet till Galaxen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*