Glider som ett par nyoljade rollerblades.

Lurade hem mamma, pappa och Nicklas på jordärtskockssoppa idag. I själva verket ville jag ha hjälp med bokföring. Alf rullar igång, lite försiktigt, och jag vill veta vad jag håller på med (hehe). Mamma är ekonom, pappa har en egen filial i Sverige och Nicklas har en egen firma, så what the sjutton, bättre hjälp kan man väl inte få? (Kan man säkert, men inte om man vill passa på att umgås med sin familj och äta god mat.)

Receptet på soppan (som blev jättegod) hittade jag här. Modifierade den med en palsternacka, en enkel pepparrotskräm och knaperstekt bacon till.


Fotade en massa saker i lägenheten åt Felix och åkte sedan en sväng till Liljeholmen och handlade kvittensblock och möbeltassar. Åh, underbara, underskattade känsla att dra en ny-möbel-tassad köksstol över golvet. Glider som ett par nyoljade rollerblades.

Snart ska jag laga middag och sedan bege mig hem till Moa. Vi ska chilla och se en dokumentär. Imorgon ska jag och Thessi köra en heldag med träning och spa. Otroligt välbehövt. Fasen så bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*