Gbg.

Efter jobbet i fredags begav jag mig, tillsammans med en gelehallon-gurk-kaktus, ner till Göteborg. Det blev en fin helg med Amanda. Med vin och god mat, utgång, massa promenerande, museum med uppstoppade djur (typ en noshörning som någon snott nosen på och en tjugo meter lång val), marrängsviss, Starbucks, utkiksberg, häng i lägenheten, kaffe, filmmys, massa prat, solsken, shopping och sånt bra. Det såg ut ungefär såhär:
På vägen hem försenades mitt tåg. Lattjade runt på Facebook och hittade en statusuppdatering från en gammal klasskompis (gammal as in första klass) angående försenat SJ-tåg. Jag kommenterade att jag ockå var lite bitter över mitt egna tåg någonstans i landet. Och naturligtvis visade det sig att vi satt på samma. Så vi bokade in en date i bistron och snackade lite gamla minnen från times when we were 7. Coolt.

Kom till Stockholm nästan två timmar senare än planerat. Så nu, när jag packat upp, sansat mig, andats lite och slutligen blivit redo att sova, är klockan alldels för mycket. Godnatt.

En reaktion på ”Gbg.”

  1. Vilket sammanträffande – och att ni råkade sitta på samma tåg! Vem var den gamla klasskompisen?

    Nyfiken grön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*