Enbradag.

Satt ensam på kontoret i förmiddags så på lunchen mötte jag Thessi och Hanna och lapade sol i Humlegården. Sen gjorde vi någon slags erövring av en lekpark och skrattade som galningar och blev yra som fan. Underbart vare. Gick tillbaka till jobbet och avslutade ditt och datt innan jag någon timme senare hoppade på SJ’s regionaltåg mot Göteborg. Min ”fönsterplats med bord” är helt fantastiskt nog utrustad med extra benutrymme. Otroligt behövligt för mig med så kort ben. Not. Inte ens när jag sträcker benen rakt fram når de bordet. Hur tänkte man att dethär är en ”bordplats”? Nåja. Nog med ilandsproblemen. Åker genom ett fantastiskt fint Sverige och solen skiner på en liten skog vi precis passerar. Smala björkar och en husvagn mitt ute på ett kalhygge. Och så fält. Gula. Utan snö. Och lite sol i ansiktet och kaffe i magen. Det är fredag och vår och det är dags för äventyr. Om två timmar träffar jag Amanda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*