En vårig och fin söndag.

Mötte Thessi imorse och åkte till SATS vid Odenplan. Efter Body Balance-passet insåg vi att bi behövde svettas lite på riktigt så körde ett box-pass också. Skönt!

Efter dusch och bastu och banan åkte vi, lagom möra, till Liljeholmen och handlade. Lagade jättegod lunch (räksallad) och bakade bröd och gjorde smoothies med allt möjligt gott i. Gjorde ansiktsmask och njöt sedan av en solig promenad. Insåg att klockan blivit mycket så jag promenerade hem och konstaterade: det är vår.Hjälpte Felix att fota lite saker i lägenheten igår. Bland annat en bokhylla som innehåller lite allt möjligt, t.ex. det ovan. Insåg då att två Buddhor inte är nödväntigt för en person så jag slog in den ena och tog med den som lördagspresent till Moa igår. Hon behövde en Buddha tyckte jag. Presenter är alltid bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*