En vanlig onsdag på något vis. Fast bättre.

När jag klev ur sängen imorse var det ljust. Alltså ljust på riktigt, fast klockan bara var 06.09. På dörrmattan låg Dagens Nyheter så jag sa ”tack brevbärarn” och tog en lång och lugn frukost  med färska nyheter och sudoku.

Kom till jobbet och hade en fin dag. Blev bjuden på lunch och var på  allmänt bra humör. På vägen hem (Markus och jag promenerade till centralen och på vägen ramlade vi in i Adidas-affären och jag handlade en träningsväska jag gått och dragit lite i) mötte jag Thessi. Fint att ha samma väg till och från jobbet som en bra vän, för ibland råkar man ju faktiskt stöta på varandra. Då kan man skratta lite för högt på tunnelbanan och beklaga sig lite över att ICA i Liljeholmen är lite väl befolkat runt 17.30 på vardagar. ”Alla drar i samma purjolök” menade Thessi.

Jag lagade bananpannkaka med lingon och spelade Wordfeud tills ögona såg i kors. Då tog jag på mig reflexväst och gick jag ut och skulle gå en promenad men fötterna började springa så det blev en springtur istället.

Och när jag kom hem fick jag reda på att jag kommit på tredje plats i en fotoväling. Jag blev helt megaglad.

Mitt bidrag i tävlingen, som hade tema ”Närbild”, var denna bild:

En ovanligt bra onsdag. 

En reaktion på ”En vanlig onsdag på något vis. Fast bättre.”

  1. Pingback: Annicka Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*