En fin känsla jag trodde jag skulle kunna ta med mig tillbaka till verkligheten.

Dricker varmt vatten med honung och ingefära. Inbillar mig att det ska göra mig lugn och lite lycklig. Såg precis klart filmen Arrietty, The Borrower. Åh så fin den var. En väldigt lugn och sansad film. Fin. Men ändå känner jag mig snurrig och utan motivation. Detta trots att jag hade världens skönaste gårdag. Spenderade den på Yasuragi Hasseludden med Thessi och Hanna. Heta källor, bastu, zenmeditation, do in (typ självmassage inom qigong), klangresa (en slags avslappning), frukt och te, avslappningsstolar, ansiktsmask och hårinpackning, god japansk lunch, tystnad och ett försiktigt utspritt lugn. Harmoni. Återhämtning. En underbar dag med mobilen avstängd, världen utom räckhåll. Och snön virvlade utomhus.

Jag hade hoppats att jag skulle ta med mig lugnet och den sansade känslan tillbaka till verkligheten men jag verkar ha lämnat den någon gång när vi, i snövirvlet, klev på bussen som skulle ta oss in mot Slussen. Har känt mig stressad och omotiverad och har dessutom haft väldigt ont i magen idag. Dåliga feelings jag inte vill behålla, tack. Så jag gör mitt bästa att vara lugn och tyst ikväll. Fortsätter dricka honung- och ingefärsvatten (det är oförskämt gott) och andas. Det känns helt okej. Jobbar vidare på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*