Weekend.

image

Precis avslutat världens superfrulle i solen vid köksbordet. Förbaskat vad det är fint väder.

Hade supermys dag igår. Började med att hålla ett pass Latin Fusion i rönninge innan jag begav mig till Stadsteatern och mötte Pernilla och Hanna. Såg Fröken Julie (oj så bra !) och passade på att känna oss kulturella. Efteråt drack vi te på ett café.

En ovälkommen huvudvärk tvingade mig till power nap när jag kom hem. Inte hjälpte det. Så jag begav mig till restaurangen Matkultur på söder med Thessi och Moa och ignorerade huvudvärken. Åt megagod mat och drack vin som smakade äppeljuice. Svängde vidare till Kåken där vi sjönk längre och längre ner i en soffa och drack felbeställda drinkar (men oj så goda!) och förundrades över fenomenet skägg. Jag frågar mig vid anblicken av en skäggig karl då och då ”hur tänkte man där?”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*